10 Kilometer

Wanneer het startschot heeft geklonken beginnen we met twee rondjes over de atletiekbaan. Vervolgens voert het door de atletiekunie gecertificeerde parcours ons over het Langepad langs het strand van de Kralingseplas waar direct de prachtige skyline van Rotterdam voor mooie plaatjes zorgt. We blijven de kade volgen om twee rijksmonumenten van Rotterdam te passeren, de windmolens 'de ster' en 'de lelie'. Aan het einde van de plaszoom vervolgen we onze weg linksaf de kralingseweg op, om vervolgens weer linksaf het kralingsebos in te duiken. We volgen de Beatrixlaan tot in de verste uithoek van het voormalig Kralinger Hout om via de Bosdreef langzaam terug te keren naar het Sportcomplex van PAC waar op de atletiekbaan de finish en een welverdiende medaille op ons wacht.

Kleedruimte
Voor en na de loop kun je gebruik maken van de kleedkamers van PAC. Er is voldoende kleedruimte echter zijn de douches beperkt aanwezig. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer.

Inschrijven
De inschrijvingen worden gedaan via inschrijven.nl.

Kosten
De kosten voor de 10 kilometer bedragen €9,50.

Locatie
Start en finish zijn op ‘Sportcomplex Het Langepad’ (Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam) van atletiekvereniging PAC Rotterdam. Bereken je route hier.

Parkeren
Rondom de accommodatie is beperkt parkeergelegenheid

Hier is tevens voldoende kleedgelegenheid aanwezig en een beperkte beschikbaarheid van douches.

Deelname aan de 10 km kost €9,50 en is mogelijk vanaf 14 jaar. Deelname aan de 5 km kost €9,50 en is mogelijk vanaf 12 jaar.

. Hier is tevens voldoende kleedgelegenheid aanwezig en een beperkte beschikbaarheid van douches.

Start en finish is de atletiekbaan op het sportcomplex Het Langepad, waar deelnemers en toeschouwers elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje, een drankje en muziek.

Tijdens de Maasstadloop kan jij samen met alle andere lopers een steentje bijdragen aan een goed doel: De G afdeling van atletiekvereniging PAC, zodat mobiliteit en zelfstandigheid van sporters met een beperking kan worden verbeterd.