DE MAASSTADLOOP WORDT GEORGANISEERD DOOR ATLETIEKVERENIGINg PAC ROTTERDAM
UITSLAG 2017

INFORMATIE

De Maasstadloop is een hardloopevenement voor lopers en loopsters van elk niveau. Zowel wedstrijdatleten als recreatieve hardlopers zijn van harte welkom.

Tijdwaarneming gebeurt middels een chip die in het startnummer zit.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: een 5 of 10 km loop rondom de Kralingse Plas en in het Kralinge Bos.  Start 5 km om 11.15 uur uur, start  10 km om 11.00 uur.

Deelname aan de 10 km kost €9,50 en is mogelijk vanaf 14 jaar. Deelname aan de 5 km kost €9,50 en is mogelijk vanaf 12 jaar.

Start en finish zijn op ‘Sportcomplex Het Langepad’ (Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam) van atletiekvereniging PAC Rotterdam. Hier is tevens voldoende kleedgelegenheid aanwezig en een beperkte beschikbaarheid van douches.

Start en finish is de atletiekbaan op het sportcomplex Het Langepad, waar deelnemers en toeschouwers elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een hapje, een drankje en muziek.

Maasstadloop en het goede doel:

Tijdens de Maasstadloop kan jij samen met alle andere lopers een steentje bijdragen aan een goed doel: De G afdeling van atletiekvereniging PAC, zodat mobiliteit en zelfstandigheid van sporters met een beperking kan worden verbeterd.